Betonghåltagning för större badrum i Uppsala

Drömmen om ett stort badrum med spakänsla hade funnits länge. Genom betonghåltagning blev drömmen plötsligt möjlig att genomföra i deras hus i Uppsala.

Det nya huset hade varit allt de önskat sig. En gammal kåk nära vattnet. När de köpte huset hade det krävts en hel del renovering innan de fått det som de ville. Det var bara ett rum som ännu inte var klart. Eller rättare sagt två. Badrummet var ganska litet och det fanns en hel del att önska. Men för att göra allt det som de ville skulle de behöva pengar så badrummet fick vänta.

Så helt plötsligt vann de en summa pengar och såg genast möjligheten att ta hand om sitt badrum. Den delen av huset samt ett litet kontor som låg i anslutning skulle nu bli ett. Genom att ta ner väggen mellan rummen skulle de få ett stort badrum. Där skulle de ha en lyxig dusch, värme i golvet, en jacuzzi och plats för några vilstolar och en hel del gröna växter.

Möjlig betonghåltagning

Det fanns bara en sak som stod mellan det som fanns nu och det nya badrummet. Frågan om de kunde ta ner väggen. För att få veta kontaktade de en byggfirma som gjorde betonghåltagning i Uppsala. Företaget kontrollerade ritningarna och det visade sig att väggen de ville ta ner inte var bärande. Det var ett glädjebesked och ett startskott för renoveringen.

Det första som skulle göras var att slå ner hela väggen. Det var ett jobb som kräver förarbete av hantverkarna. De såg till att det damm som rivningen skapade inte skulle ta sig till de andra rummen. Sedan satte de igång. Bara genom att ta ner väggen kunde man ana hur det nya badrummet skulle bli. Nu var det dags för rörmokare, kakelsättare och elektriker att sätta igång och jobba.

För att kunna få mer information besök hemsida: betonghåltagninguppsala.se