Om oss

Att bygga är något som ger självförtroende och som får folk att må bra. Man ställs inför en utmaning, man får arbeta med händerna och samtidigt också göra någonting kreativt. Detta med dessutom med ett solklart mål i sikte där man hela tiden tar nya steg fram mot detta.

Att bygga är, helt enkelt, roligt och utmanande. Men, det handlar även om negativa aspekter. Vad händer om man gör fel? Hur mycket pengar kostar ett projekt och hur pass säkert blir det färdiga resultatet? Som erfarna snickare har vi sett det mesta och vi vet att många privatpersoner tenderar att överskatta den egna händigheten. Detta är farligt.

Man underskattar projektet, man underskattar hur lång tid det tar och man underskattar hur mycket pengar det kostar: allt detta leder till enorma problem där man riskerar både familj och den egna ekonomin. Målet med den här sidan är att bredda kunskapen. Vi vill rakt och ärligt gå igenom olika projekt och skriva om vad man ska tänka på, hur lång tid det kommer att ta samt hur hög kostnaden kommer att bli. Vi vill göra dig till en bättre byggare!