Elektriker hjälpte med försäljning i Stockholm

När det är dags att sälja lägenheten kan elektriker i Stockholm hjälpa till. Genom att skapa en behaglig belysning kan man fånga köpare på ett helt annat sätt.

Det var dags för Kerstin att säga hejdå till sin tvåa inne i Stockholm. Hon skulle bli sambo med Mikael. De hade köpt ett hus utanför stan och såg fram emot ett liv tillsammans på landet med sin framtida familj. Men först skulle hon sälja sin lägenhet vilket hon trodde var enkelt men som visade sig vara svårare än hon hade anat. Alla ville försöka sänka priset då de sa att de behövde ändra en hel del.

Lägenheten var nyrenoverad så behovet för det fanns inte. Hon klurade lite på vad som kunde göras för att få dem som kom på visning att bli mer intresserade. Det var då en vän rekommenderade att hon satte in dimmer i rummen för att skapa en mysigare miljö. Nyfiken kontaktade Kerstin en elektriker för att höra sig för om kostnaderna för ett sådant jobb.

Inte klokt vad en elektriker kan

Förvånad konstaterade hon att jobbet skulle vara väl värt pengarna då det inte är en stor investering. Jobbet skulle dessutom vara fort gjort och inte hindra någon av de visningar som var inbokade framöver. En duktig elektriker i Stockholm bokades in och skulle komma i början på kommande vecka. Det var perfekt då belysningen skulle vara fixad till nästa visning av lägenheten.

Nu skulle det äntligen bli upp till bevis. Kerstin och hennes vän hade slagit vad att om det fungerade skulle den som vann bjuda på middag. Som tur var hade det börjat skymma när visningen började. Rummen badade i ett mjukt ljus och allt såg faktiskt annorlunda ut. Det blev Kerstin som fick bjuda på middag. För bara en vecka efter att elektrikern varit där såldes lägenheten till ett betydligt högre pris än hon trodde var möjligt.