Totalrenovering skapar ny restaurang i Stockholm

Anna kunde inte förstå varför Henrik köpte fastigheten för att få den gamla lokalen. En totalrenovering skulle börja i Stockholm och skapa en restaurang.

Det var bara för Anna att släppa taget om sina värderingar. Det var maken Henrik som hade ärvt huset och han fick göra vad han ville med det. Visserligen inte med deras gemensamma pengar, vilket var tur. Henrik hade tillsammans med huset fått en summa pengar som han skulle använda sig av. Anna var säker på att det var som att slänga pengarna i sjön.

Huset hade inte varit bebott på nästan tio år. Rutor hade gått sönder och träet, åtminstone det på trappen, var murket. Det bästa hade helt enkelt varit att riva allt och bygga nytt. Hur det var med alla rör ville hon inte ens tänka på. Men Henrik bestämde sig för att han skulle väcka liv i kåken och öppna en restaurang där utanför Stockholm. Så hon skulle inte få se honom mycket under tiden.

Totalrenovering satte igång

Henrik hade planerat väl och anlitade en byggfirman som skulle göra en totalrenovering av huset utanför Stockholm. Under första veckan åkte han dit för att diskutera med förmannen och se att de fått den information som behövdes. Dessutom behövde han se till att alla order för köksutrustning levererades längre fram.

Anna var glad åt makens nyfunna glädje som inte visste några gränser då han bad henne följa med till huset. Hon var skeptisk men höll god min.Det fick hon snart äta upp. Några timmar senare parkerade de utanför huset som nu blivit restaurangen. Maken satte bindel för ögonen på sin fru och när den sedan togs bort stod de inne i en vackert inredd lokal där ett bord var dukat för två. Stoltheten kom som en kraftfull vind och ögonen tårades. Tänk att han skapat detta, hennes alldeles egna make.