Skinande resultat med golvslipning i Göteborg

Om du vill åstadkomma en tydlig och omedelbar förändring i din bostad med enkla medel, kan du förslagsvis anlita en firma som utför golvslipning i Göteborg.

Fördelen med att slipa ett trägolv är att resultatet av arbetet syns omedelbart och är belönande. Men arbetet ska inte utföras av en hemmafixare med lånad slipmaskin. Risken är då stor att maskinen förs felaktigt över parkettstavar som kan skadas.

En välutbildad och erfaren golvslipare arbetar med precision. Hon eller han använder också modern utrustning som gör att slipdamm sugs upp direkt. Arbetet med att behandla golvet efter slipning görs med produkter och metoder så att arbetsmiljön för golvsliparen blir dräglig. Och någon risk för att slipdamm ska virvla runt i hela bostaden finns inte.

Renovering med golvslipning i Göteborg

Du har köpt en bostadsrätt i centrala Göteborg som behöver renoveras innan du kan flytta in. Du köper nya hushållsapparater och får dem installerade av behöriga fackmän. Måla och tapetsera tror du dig kunna fixa själv men när det kommer till golvslipning står du dig slätt. Men även inom det området finns det fackmän att tillgå!

Efter kontakt med en firma som utför professionell golvslipning känner du dig trygg. Sliparen kommer att börja med att byta ut skadade stavar i parketten. Slitna socklar och trösklar kommer att bytas. När golvsliparen slutfört sitt arbete kommer alla skador och märken i trägolven att vara borta. Ytan på golven kommer därefter att behandlas så att golven håller länge och blir lätta att rengöra.