Lacka köksluckor  Stockholm – vanliga frågor 

Att förändra köket innebär ett lyft för hela hemmet. Köket är en central plats och det handlar dessutom om en social sådan. Vi lagar mat, vi samtalar, vi äter och umgås. För många familjer blir köket själva hjärtat i hemmet. 

Det handlar dock i många fall även om en förändring som kostar mycket pengar. Att köpa ett nytt kök bär en betydande kostnad. Då det dessutom i många fall handlar om att det befintliga köket är funktionellt och egentligen inte är dåligt så finns det definitivt läge att undersöka andra, billigare, alternativ. 

Att lacka köksluckor i Stockholm är ett riktigt bra exempel på detta. De flesta som vill förändra i köket gör detta med tanke på att gå från vitt till någon roligare, mer personlig kulör. För detta behövs inget nytt kök – det räcker med att lacka köksluckor i Stockholm för att nå den effekten. Här nedan följer några svar på vanliga frågor i ämnet där vi hoppas kunna ge dig lite mer kunskap och fakta samt tips och råd. Enligt följande: 

Kan jag lacka köksluckor från IKEA? 

Ja, man kan lacka de flesta köksluckor, så det går utmärkt att lacka köksluckor från IKEA. I samband med lackning sker även ett grundjobb där exempelvis fula sprickor och hål spacklas igen. Du får köksluckor som blir som nya – men till en bråkdel av priset. 

Hur hittar jag rätt firma? 

Ett bra tips är att kolla referenser. Var har man tidigare utfört jobb och hur nöjda är dessa kunder? Se till att få referenser och se till att få se exempelvis bilder från tidigare jobb. Läs även omdömen på nätet. 

Tar det lång tid att lacka köksluckor i Stockholm?

Det beror lite på hur många det handlar om och hur pass slitna de är. Räkna med någon vecka från start till mål, men då inkluderas även hämtning och leverans samt montering i detta. Det tar således inte så lång tid.