Byggfirma i Stockholm som erbjuder totalentreprenad

Ska du renovera badrummet eller kanske hela villan? Ta då hjälp av en erfaren byggfirma i Stockholm som erbjuder totalentreprenad. Det blir mycket billigare.

Många renoveringar kräver flera olika typer av hantverkare som snickare, elektriker, golvläggare, rörmokare och målare. För att slippa anlita varje hantverkare för sig kan man i stället anlita en byggfirma med totalentreprenad. Det sparar massor av tid eftersom man slipper att själv leta reda på alla hantverkare och komma överens om pris. Men totalentreprenad gör också att arbetet flyter på bättre då hantverkarna känner varandra och arbetar i ett team.

Det är viktigt att man väljer en erfaren byggfirma som har gjort liknande renoveringar förut. Viktigt är också att firman är lyhörd och pålitlig men givetvis att de också gör ett bra jobb. Be därför om referenser från tidigare kunder och ring upp dessa och ställ frågor. Det kan också vara bra att kontrollera byggfirmans ekonomi och att det inte finns några obetalda skatter genom att ringa Skatteverket.

Hur mycket kostar det att anlita en byggfirma i Stockholm

Att renovera badrummet eller villan kan kosta en hel del men priserna kan också variera mellan olika byggfirmor. Därför ska man alltid ta in minst tre offerter. De flesta byggfirmor tar även med rotavdraget på offerten. Be därför om en specificerad offert så att man tydligt ser vad allt kostar. Fråga även vilka villkor som gäller och om det tillkommer några extra kostnader.

Innan renoveringen startar måste man skriva ett avtal med den byggfirma i Stockholm som man valt. Avtalet ska vara detaljerat och beskriva exakt vad som ska göras och med vilka material. Det måste även tydligt framgå hur mycket renoveringen totalt kommer att kosta, samt när den ska vara klar. Med ett korrekt och tydligt avtal kan man många gånger undvika missförstånd.