Balkonginglasning gav mera utetid i Stockholm

Visst är det underbart med balkong men det finns tyvärr många anledningar till att man kan behöva gå in. Med balkonginglasning i Stockholm löser man problemet.

Nej nu orkar jag inte mer, sa Anders fru och gick fäktande med armarna in i lägenheten. Det var inte den första gången orden yttrades och det var inte bara frugan som sade dem. Han började skratta för sig själv. En kväll då även han svor över de surrande myggorna som envisades med att närgånget krypa runt på huden.

När han kom in hittade han frun Britta i köket och berättade om sina tankar. De förlorade stunderna på balkongen då antingen myggen eller kylan jagat in dem. Kanske borde de göra som grannarna och glasa in sin balkong. De kunde alltid skaffa glas som gick att skjuta upp när dagarna var fina.

Dags att googla balkonginglasning i Stockholm

Morgonen därpå plockade han fram datorn medan han avjöt sin andra kopp kaffe. Han ropade på frugan och visade henne en sida om balkonginglasning i Stockholm som övriga BRF hade använt sig av. Kanske de till och med hade någon rabatt. Innan de hann diskutera mer ringde han upp för att förhöra sig om vad som gällde.

Deras bostadsrättsförening hade fått ett specialpris då de beställt många inglasningar. Egentligen gällde priset inte längre men de kunde nog göra ett undantag för dem. Nöjd med svaret beställde han utan att konferera med Britta vilket var lite riskabelt. Men han hade inte behövt oroa, sig hon blev jätteglad och började redan prata om alla gånger de kunde sitta ute i framtiden.